Hvorfor købe genbrug?

Hvorfor købe genbrug?

Her vores 5 bud på hvorfor du skal købe genbrug.
Min guide til at shoppe genbrug Læser Hvorfor købe genbrug? {{ count }) minutter Næste Genbrugsshopping guide: Herning

1. Fordi det hjælper miljøet

Tekstilproduktion er en af største miljøbelastninger på denne jord. Vi producerer rigtig meget tøj og meget af det bliver kun brugt få gange, før vi skiller os af med det igen. Ved at købe brugt tøj er vi med til at forlænge tøjets levetid og det sparer på de ressourcer det kræver at producerer nyt tøj. 

2. Du har mulighed for at finde noget unikt

At shoppe genbrug er fantastisk shoppe-oplevelse. Man ved aldrig hvad turen byder på, men jeg tør næsten love at du finder noget unikt, som ingen (eller i hvert fald få) mennesker har. Her gælder det både tøj, møbler og nips-ting til hjemmet. Der gemmer sig så mange sjove og finurlige fund derude. Det er bare med at komme i gang! 

3. Din bankkonto vil elske dig!

Ved at købe genbrugstøj kan du få mere tøj for pengene, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Fordi vi (desværre) køber så meget tøj, havner meget af det i genbrugsbutikkerne og det betyder at der er rigtig meget nyt tøj at finde. Især når det kommer til overtøj, blazer (uld-blazer især i herre afdelingen) og strik. 

4. Jagten er super sjov

Genbrug følger sjældent tidens trends og der er altid kun en af hver. Det giver dig mulighed for at udforske tøj på en helt anden måde, da du er den der dikterer moden, ikke butikkerne. 

5. Der ligger en historie bag hvert stykke tøj.

Der er så mange grunde til tøj ender i genbrugsbutikkerne og jeg tænker tit ''hvordan og hvorfor er det her tøj endt her'' Når jeg finder et unikt fund, kan jeg slet ikke forstå hvorfor der er nogen, der vil skille sig af med det! Der er vi alle sammen så forskellige og jeg har generelt mange følelser og minder forbundet med mit tøj. Det kan minde mig om en bestemt, tid, dag eller oplevelse, hvilket også kan gøre det ekstra svært for mig at skille mig af med det. Når det kommer til vintage tøj, så har det haft så mange flere år på banen- Det har sjæl, ligesom et gammelt hus, som mange har haft glæde af. Det synes jeg er en dejlig tanke.

Når du køber et stykke brugt tøj, bliver du en del af dens historie. Brug den så længe, det giver dig glæde og så håber jeg du vil give den videre eller må den gå i arv. På den måde sørger vi for at forlænge tøjets levetid og give vores tøj mere værdi ♡

 

Tak fordi du læste med! 

 

FRI FRAGT OVER 500,-