RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din pakke eller afhenter i en pakkeshop.  Omkostninger for returnering, skal du selv betale. Overskrides retur fristen, vil pengene ikke blive refunderet. 

Hos &Lu sælger vi kun second hand & vintage tøj og derfor helt naturligt med nogle brugsspor, især med vintage tøj, da det som regel har haft flere år på banen. Når varen kommer retur, vil vi vurderer tøjet og hvis det viser tegn på brug, som ikke var der ved købet, mister du retten til at få dine penge retur. 

Derudover skal alle hangtags, sidde i tøjet, præcis ligesom når du handler hos en webshop/butik, der sælger nye varer. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 7 dage efter returnere forsendelsen.

Sådan gør du:

Bestil en returlabel herReturlabel koster 50,- og sendes med GLS. Det er nemt at sende dine varer retur, det eneste du skal gøre er at udfylde dine oplysninger og betale via returportalen. Til sidst får du en kvittering med din pakkelabel. Din label printes og indleveres i en GLS pakkeshop. 

Det er helt op til dig om du ønsker du at købe porto igennem &Lu. Køber du din egen beder vi om er at meddelelsen skal gives pr. Mail: info@andlu.dk

Husk at angive ordrenummer i mailen. Send os en mail hvor i du skriver:

    • Retur + dit ordrenummer i emne feltet 
    • Årsag til returnering (Grunden til at vi beder om årsagen, er blot for at få feedback. Måske kan vi gøre noget bedre eller give dig flere informationer om produktet. Del det gerne med os!) 

Adresse:

&Lu
Nørretorp 14 
7400, Herning

Pakken skal sendes til adressen. Pakker der bliver sendt til en pakkeshop, vil ikke blive afhentet. 

VIGTIGT

Varens stand, når du sender den retur. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du er ansvarlig for pakken, indtil vi modtager den. 


TILBAGEBETALING AF PENGE 

Vi behandler din returnering inden for 5 dage fra når pakken er modtaget. Beløbet vil blive tilbagebetalt til det kort du har betalt med. Forvent at modtage pengene inden for 2-4 dage. 

 

FRI FRAGT OVER 500,-