Velkommen til &lu. - Lad os gå sammen om at genbruge og forlænge tøjets levetid!

Mit navn er Silje og jeg står bag &Lu. Jeg er 30 år og jeg har en svaghed for second-hand og vintage tøj. Jeg elsker at finde et unikt stykke tøj, som har en historie og skiller sig ud fra mængden. Min passion for genbrug startede lang tid før det blev et trendy bæredygtigheds fænomen.

Jeg elsker at shoppe genbrug og har altid gjort det. Sammen med min mor og søster har vi fundet glæde og hygge i at gå på jagt i genbrugsbutikkerne. Genbrug er fantastisk, fordi man har mulighed for at skabe sin helt egen personlig stil. Jeg er også helt tosset med skattejagten, da det er en helt fantastisk følelse når man finder et unikt fund! 

På samme tid har jeg også været på en personlig udvikling når det kommer til mode. Jeg har altid haft en stor passion for mode og vidst at det var her jeg ‘’hørte til’’. Jeg har stået i butik i mange år og købt rigtig meget tøj, da det var ekstremt nemt at blive fristet af alle de nye klæder. De seneste par år har jeg opdagede bagsiden af medaljen. Modebranchen er slet ikke så glamourøs, som jeg gik og troede den var. Det er en branche jeg brænder for, men samtidig går imod alle mine værdier. Det kan godt være svært at stå model til. 

 

 

 

&lu blev til fordi det gik op for mig genbrug er min passion og jeg vil gerne være med til at gøre genbrugstøj mere tilgængeligt og vise at bare fordi noget er brugt, behøver det ikke være kedeligt!

Der er SÅ meget tøj derude, som fortjener at leve et langt liv. Ved at købe et stykke brugt tøj, er du med til at give tøjet et nyt liv og endnu et kapitel. 

Når du handler hos andlu.dk, er det som at træde ind i mit online tøj garderobe. Jeg håndplukker alle varerne og bruger rigtig meget tid på at finde de bedste varer til shoppen. Tøjet afspejler min personlig smag, men jeg bliver samtidig meget inspireret af tidens tendenser, sociale medier og de mennesker jeg møder på min vej.  Jeg ELSKER at sammensætte forskellige stilarter og blande vintage tøj med en moderne garderobe og det bærer shoppen også præg af. 

Hos &lu skiller tøjet sig ud fra mængden uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Rigtig god shoppelyst

Kærlig hilsen 
Silje

FRI FRAGT OVER 500,-