vintage sweatshirts

Mine bedste vintage & genbrugsfund

Læs med når jeg deler ud af mine yndlings vintage & genbrugs fund!
Læser Mine bedste vintage & genbrugsfund {{ count }) minutter Næste Min guide til at shoppe genbrug

Jeg har altid elsket at shoppe genbrug og i løbet af de år har jeg fundet nogle rigtige fine sager. Læs med nedenfor, hvor jeg deler ud af mine yndlings fund!

 

Pink suede jakke - New York City 

Denne jakke er nok min ALL TIME FAVOURITE. Jeg bliver så glad hver gang jeg kigger på den og føler mig så boss når jeg har den på! Den er købt i en vintage butik i New York, Williamsburg - FYI så er Williamsburg vintage-stedet, hvis du er i NY. Der er såååå mange fede butikker, så sørg for at have god tid til at udforske den del af byen. Jeg kan ikke huske navnet på butikken, det var lidt tilfældigt vi kom forbi den. Men det viste sig at være det helt rigtige valg, for jeg fandt den skønhed. En skøn oversize suede jakke, som bare er så UNIK! også kostede den kun $25. 

 

Vintage Sweatshirts - Mama loves you Vintage, Toronto 

I Toronto har jeg en favorit vintage butik. (Lang historie kort, jeg er født og opvokset i Toronto, Canada. Og siden vi flyttede til Danmark i 2004, har vi ofte holdt ferie i Toronto. Det er en skøn by!) og den hedder Mama Loves You Vintage. Den ligger på Queen Street West, i Toronto's Fashion District. (Btw, så har Toronto virkelig også mange fede vintage/genbrugs butikker - en guide kommer!) Mama loves you er kun vintage og de har så mange unikke ting fra forskellige årtier. Mit fund er ret klassisk, men jeg har været så glad for dem. Jeg har købt to sweatshirts, en i sort og en i grå. Fundet til omkring $40 stykket. De er fantastiske at have på og kvaliteten holder bare, selv efter at være blevet vasket 100 gange.  

Sort strik kjole - Bagagerumsmarked, Herning Centeret

Jeg er kæmpe fan af Bagagerums marked i Herning Centeret. Jeg er der stort set hver gang det bliver afholdt. Sidste år fandt jeg den her skønne sort strik kjole fra Gestuz og så kostede den kun 40 kr!! Ja, kun 40 kr. Jeg havde ledt længe efter en klassisk sort strik kjole, og der var den. Den er simplethen bare så lækker! 

Samme dag fandt faktisk også den skønneste buksedragt fra Selected Femme til kun 5kr!! Det er jo simpelthen fantastisk hvad man kan finde på loppemarkeder nogle gange. 

sort strik kjole

Sort/guld bomber jakke - Kirkens Korshær, Herning

Denne jakke fandt jeg Kirkens Korshær, i Herning gågade. Det er en genbrug jeg kommer meget i, jeg finder ofte rigtig mange fine sager. Blandt andet denne fine jakke, som virkelig løfter et hver outfit. Den har så mange fine detaljer og så kostede den kun 35kr. 

Resume jakke - Bagagerumsmarked, Herning Centeret 

Okay, denne jakke er endnu et fund fra bagagerumsmarkedet i Herning Centeret. Den smukkeste cotton-candy jakke fra Resumé .. Helt ny. Det var et fejl-køb, købt for stort. & for under 300kr (nypris 1600,-) blev den her skønhed min. Da jeg kom hjem, var jeg faktisk lidt i chok over jeg havde fundet så fin en jakke på et marked. OG det er lige præcis det jeg elsker ved markeder. 

Zara leopard tørklæde - Kirkens Korshær, Herning

Det her tørklæde fandt jeg også på et af mine genbrugsturer og jeg har simpelthen brugt det så meget. Jeg er vild med farverne og så synes jeg det passer til stort set alt. Det giver en fin kontrast til sort .. og sort tøj går jeg meget i. 

Zara leopard tørklæde

 

Mine genbrugsfund giver mig så meget glæde og det er lige præcis den følelse vores tøj skal give os. Uanset om man købt nyt eller brugt. Har du også været så heldig at finde guld i genbrugsbutikkerne/markeder? Del det endelig med os! 

 

 

Fortsæt med at læse

FRI FRAGT OVER 500,-