The Sustainable Wardrobe butik

Hernings iværksætter butik: Design Hub

The Sustainable Wardrobe får lokaler -  i Hernings nye, Iværksætter butik. Butikken hedder Design Hub og er en livsstilsbutik med fokus på kreativitet. Læs mere om de forskellige iværksættere. 
Genbrugsshopping guide: Herning Læser Hernings iværksætter butik: Design Hub {{ count }) minutter Næste Grøn denim

 

Fra. d. 31 Maj 2022. er &Lu. (tidligere The Sustainable Wardrobe)  ikke længere en del af iværksætter butikken Design Hub. 

 

Kære alle jer, der følger med her hos The Sustainable Wardrobe. 

Jeg har sådan glædet mig til at løfte sløret for Hernings nye, Iværksætter butik. Butikken hedder Design Hub og er en livsstilsbutik med fokus på kreativitet. Butikken drives af os iværksættere, vi står for den daglige drift og deles om vagtplanen. 

Åbningstider:

Mandag-Torsdag: 10:00-17:00

Fredag: 10:00-18:00

Lørdag: 10:00-15:00

Udover en butik, så tilbyder Design Hub gratis hjælp til startups i Herning, Ikast-Brande gennem sparring, workshops og events. 

 

BUTIKKENS IVÆRKSÆTTERE

ByRisvig

ByRisvig er et nyt dansk smykke brand, der designer og producerer armbånd, fingerringe og kæder af de fineste glas perler og smukkeste ædelsten.

Alle sten er nøje udvalgt til det enkelte smykke - samt håndtrådet/håndlavet. 
ByRisvig har fokus på æstetik, kvalitet, enkelthed og bæredygtighed. 

Facebook

Instagram

 

Hi-Fi Møbler

En skræddersyet oplevelse får du hos Hi-Fi Møbler, som er specalister i fremstilling af opbevaringsmøbler til Hi-Fi udstyr. Du kommer med i designprocessen og får mulighed for at sætte dit eget præg og så får du et møbel, der passer til netop dit behov. Se og læs mere på www.hifimoebler.dk

Instagram

Facebook

Maanifest

Maanifest - Tøj & Plaktater med mening. Kvinderne bag Maanifest, Majbrith & Anita bliver inspireret af de store og små spørgsmål i livet. Holdinger, tanker og følelser. Eftertænksomhed, som repræsenteres i billede og tekst. Udover plakaterne laver de t-shirts (certificeret & økologisk bomuld, som skal sikre bæredygtig produktion & høj kvalitet) udviklet med udgangspunkt i plakaterne. Kig forbi www.maanifest.com og se deres fine ting. 

Instagram

Ideal kaffe 

Kvalitets kaffe - ristet i Herning. Ideal Kaffe kaffe har et overskueligt udvalg af kaffe, så de grundigt kan arbejde med deres risteprofiler og garanter en høj kvalitet og unikke karakteristika. Læs mere om Ideal Kaffe på deres hjemmeside og kig forbi butikken torsdag, fredag eller lørdag til en kop kaffe. 

www.idealkaffe.dk

Instagram

Flot 

Flot har fokus på genbrug. Nemlig at genbruge vores brugte tekstiler og give dem et nyt liv, så de ikke ender på lossepladserne. Alt bliver designet og syet i Danmark, du finder bla; scrunchies, bomuldsrondeller, tote bags, punge og meget mere. Se det fine udvalg på deres webshop. 

www.flot-shop.dk

Instagram

Dugvild 

Hos Dugvild finder du farverige håndlavet smykker med inspiration fra den danske natur. For Kristina, som står bag Dugvild er naturen ren magi. Solopgangen, havet de flotte kystlinjer, bøgeskoven er alt sammen noget hun finder inspiration i. Derudover er hun vild med farver og det ses tydeligt i hendes smykker. Besøg hendes webshop eller kig med på instagram. 

www.dugvild.dk

Instagram

SoSchjelde

SoSchjelde laver læder tasker + tilbehør af læder. Hendes materialer er lavet af deadstock og du finder alt fra nøgleringe, punge, strikketilbehørpung til tasker. Alt sammen i den blødeste læder. Se Tines flotte produkter på hendes Facebook eller Instagram side. 

Facebook

Instagram

Oddmud

Maj-Britt som står bag OddMudd laver det fineste keramik. Hun er inspireret af den jord leret er skabt af og derfor refererer formsproget i produkterne til den organiske enkelthed og besynderlighed der findes i naturen. Produkterne er helt unikke og lavet i hånden med de flotteste detaljer. Se hendes værker på Instagram og Facebook. 

Instagram

Facebook

Kunstner i kældergalleriet 

D. 10 April åbnede kældergalleriet, hvor du kan finde 5 dygtige kunster med hver deres udtryk. 

Art by Strebøl

Graphics by Lene

Art by Neel

Daniel Dorsen

KL-art

 

Se indslaget om åbningen fra TV Midtvest her:

https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/22-09-2020/2200/design-hub-herning-samler-ivaerksaettere-i-en-butik

FRI FRAGT OVER 500,-