Anyday betaling

Gratis og nem delbetaling 👌🏼

Hos &Lu. samarbejder vi med Anyday - Anyday giver dig muligheden for at dele din betaling op over 4 måneder. Der er et minimum køb på 300 kr. og så er det helt gratis for dig, så længe du betaler til tiden. 

Hvordan foregår det? 🤔

Du vælger ''Anyday'' som betaling ved kurven. Den første rate på 25% vil blive trukket med det samme og det resterende beløb betales over de næste 3 måneder. Hvis du ikke allerede har en Anyday konto, bliver du bedt om at oprette en, hvorefter du kan gennemføre din betaling. 

På din konto kan du blandt andet se din aftale/aftaler, hvor lang tiden der er tilbage og hvor meget du betaler pr. aftale. 

Dine afdrag trækkes automatisk på det kort, som du har tilknyttet din Anyday-Konto. Første afdrag bliver trukket på købsdagen, hvor de resterende tre afdrag vil blive trukket den sidste bankdag de efterfølgende tre måneder.

Du modtager SMS/email fra Anyday omkring d. 20 hver måned om hvornår og hvor meget der bliver trukket. Ved manglende betaling, vil du blive opkrævet rykkergebyr. Det kan du læse mere om her.

anyday

Hvorfor er det gratis? 💫

Anyday er gratis for dig, fordi vi hos &Lu. betaler et gebyr på 3,95% når du vælger at bruge Anyday som betaling. 

Læs mere om Anyday på deres hjemmeside - https://da.anyday.io/ 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os 💗 Skriv i chatten eller send os en mail på info@andlu.dk

FRI FRAGT OVER 500,-