Frelsens Hær sortering

Nyt samarbejde: Frelsens Hær

Nyt samarbejde: Frelsens Hær. Læs mere om vores samarbejde, som giver til både miljøet og velgørenhed.
Re-Zip - Bæredygtig emballage Læser Nyt samarbejde: Frelsens Hær {{ count }) minutter Næste The Sustainable Wardrobe er blevet til &Lu.

Som nogle af måske har læst på instagram, så har jeg for nylig ingået et spændende samarbejde med Frelsens Hær.  Samarbejdet giver mig mulighed for at købe lækre genbrugsfund ind til jer direkte fra sorteringen. De har et stort udvalg af både herre & dametøj i god stand, fra et hav af mærker. 

 

Frelsens Hær genbrugstøj

 

Mere end bare indkøb

Frelsens Hær hjælper hvert år mere end 160.000 udsatte i Danmark. De donationer de modtager, er med til at støtte det arbejde som Frelsens Hær gør, der blandt andet dækker over: hjælp til socialt udsatte familier, væresteder for ældre, kristecentre, hjemløseherberg og meget mere. 

Når du handler hos &Lu. er du med til at gøre en forskel for tusindvis af mennesker. Du kan være sikker på at pengene er havnet et godt sted og så hjælper du med at give brugt tøj et nyt liv. 

Det er et samarbejde, som giver mening og som vi er enormt stolte af! 

Frelsens Hær sortering

Kom med på indkøb

Det er meget vigtigt for mig at I kan være med til at bestemme hvad der bliver købt ind til webshoppen. Jeg lytter altid til jeres feedback og forsøger at i mødekomme jeres ønsker. Følg med på instagram, hvor jeg jævnligt i story deler og giver mulighed for at komme med ønsker til størrelser, varer, mærker og produkter. 

Søger du noget specifikt? Så skal du altid være velkommen til at sende mig en mail på info@andlu.dk

 

KH Silje

 

FRI FRAGT OVER 500,-